Vrijwilliger in de Spotlight: SHANNA OUDERLING

 Ze was ooit FC4K kid, sterker nog, ze was een van de allereerste kids van FC4K. Nu is Shanna een mooie jongedame die dit jaar ook de Masterchef Kook Workshop in Noordwijkerhout organiseerde. En wie weet komt er een Model4OneDay Fundag die ook door Shanna is bedacht. Daarom zetten we Shanna in deze FunFacts in de Spotlights. Lees hier meer over Shanna. 

 

 

 

1.     Wie is Shanna in een paar trefwoorden:

levensgenieter, babbelaarster, kruidje-roer-me-niet, gezelligheidsdier.

2.    Waar ben je druk mee nu?

Huis gekocht per 1 december samen met Jeroen, ook vrijwilliger bij FC4K, achter mijn ouders. En mijn broer woont ook om de hoek. We hangen de waslijnen in een driehoek, wie het eerst thuis komt vouwt de was op.

3.    Welke Fundag vond jij de aller allerleukste toen jij nog een kid was?

Circus Jopie en de Metamorfosedag.

4.    Wat doe je voor werk?

Ik ben hairstyliste voor shows, televisie. Bij optredens het haar omtoveren tot een showbizz people. In verschillende stijlen. Daarnaast speel ik zelf mee in de musicals, ik zit in een show-musical groep, doe bijv. mee aan dinnershows.

5.    Ben je geworden wat je wilde worden als je later groot was?

Heb altijd musical ster worden, dat is bijna gelukt. En mijn tweede droom was hairstylist, en dat is hartstikke uitgekomen.

6.    Waar kunnen we je voor wakker maken?

Chocola, chocoladesaus, chocolademousse, chocolademelk, chocoladepinda’s… en babi ketjap van de chinees.

7.    Stel dat je morgen je Kerstpakket mag openen, wat hoop je dan dat er in zit?

Chocola, chocoladesaus, chocolademousse, chocolademelk, chocoladepinda’s, chocoladekerstkransjes en een lekker zoete witte wijn.

8.    Wat zijn  jouw voornemens voor 2015?

Meer naar een ander omkijken, ik ben dit jaar teveel met mezelf bezig geweest heb ik gemerkt. Met mijn opleiding, met mijn huis, veel in een keer, daardoor niet alle aandacht aan de mensen om me heen gegeven. Verder wil ik gewoon genieten van het leven. En wouw, voel me vereerd om in de Spotlight te staan…