Vrijwilliger in de spotlight: JUDITH VAN BEUSEKOM.

FunCare4Kids heeft best wel wat specialistische vrijwilligers. De een kan goed dansen, een ander vind schminken leuk of plakt graag pleisters (en zo…) Wat vond je van de foto’s de laatste Fundagen? Geweldig toch? Daarom zetten we deze keer onze bevlogen fotografe Judith in the spotlight. Want die vindt fotograferen echt heel leuk en dat doet ze gewoon voor de lol. Hieronder leer je haar kennen! 

 

01   Wie is Judith in een paar trefwoorden? 56 jaar, gek op fotografie, muziek, lezen, lekker eten en zoeken met de metaaldetector. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn en ben vaak bezig met allerlei klusjes binnen en buiten.

02   En ben je verliefd of getrouwd (of allebei)? Al sinds september 1984 samen (en nog steeds gelukkig) met Hugo. Hij is de beste vriend van mijn broer Dave . Ik heb hem leren kennen toen hij een keer met Dave meekwam. Sindsdien kwam Hugo niet alleen voor mijn broer, maar ook voor mij langs…

03   Heb je kinderen?Ik heb 2 zoons op wie ik heel trots ben: Erik (26 jaar) en Douwe(19 jaar) Ze zijn heel verschillend en ik vind ze allebei prachtig!

04   Wat doe je voor werk? Ik werk op een callcenter (ik neem de telefoon aan) bij een rechtsbijstandsverzekeraar.  Bij dit bedrijf kun je je verzekeren tegen de kosten van rechtshulp. Als je dan een juridisch conflict (zeg maar een soort ruzie) krijgt, kunnen deskundige medewerkers van dit bedrijf je helpen. Iedere telefonische oproep voor zo’n medewerker komt eerst bij dit callcenter terecht.

05   Waar ben je druk mee nu?Met deze vragenlijst invullen haha-  nee hoor, ik heb de laatste dagen heel veel foto’s bewerkt, die ik samen met een collega heb gemaakt tijdens een feest.

06   Welke Fundag vond jij de aller-allerleukste en waarom? Circus Rotjeknor in 2016. Geweldig hoe in korte tijd en met hoe veel enthousiasme een leuke show wordt gemaakt. Dit was denk ik ook een Fundag die veel kinderen aansprak.

07    Ben je geworden wat je wilde worden als je later groot was? Ik wilde ooit archeoloog worden. Ik vond en vind het heel bijzonder als je iets opgraaft, wat honderden jaren geleden door iemand is gebruikt. Daarom vind ik zoeken met een metaaldetector ook zo leuk. Later ontdekte ik hoe leuk ik fotografie vind. Daar besteed ik naast mijn werk best wel veel tijd aan. Ik had geen kantoorbaan voor mezelf in gedachten, maar wat ik nu doe bevalt goed.

08  Waar kunnen we je voor wakker maken? Voor frietjes met veel fritessaus van McDonalds

09   Stel dat je morgen je een groot cadeau speciaal voor jou mag openen, wat hoop je dan dat er in zit? Een hele mooie camera…

10   Wat heb je nog nooit gedaan en ga je vast nog eens in je leven doen? Een reis maken naar Indonesië, waar mijn moeder is geboren. Maar daar moet ik eerst hard voor gaan sparen.