Steun ons

Wij, FunCare4Kids, hebben uw hulp hard nodig om de Fundagen voor de kinderen te kunnen blijven organiseren. U kunt ons op verschillende manieren helpen:

als donateur
door Vriend van FunCare4Kids te worden
door een actie te organiseren
als bedrijf
schenken via testament
 
Als donateur
U kunt op verschillende manieren eenmalig geld overmaken.
 
Door Vriend van FunCare4Kids te worden
U kunt machtigen om regelmatig een bedrag aan FunCare4Kids te schenken
met een automatische incasso. (Print uit, vul in, stuur op)
 
 
Door een actie te organiseren
Wellicht hebt u zelf een actie in gedachten of kunt u nog wat inspiratie gebruiken. Onderstaand een aantal voorbeelden van creatieve en inspirerende acties:
 
Bent u jarig, viert u een jubileum of gaat u trouwen? U kunt ervoor kiezen om dan in plaats van cadeautjes een  donatie voor FunCare4Kids te vragen.
Kijk of er mogelijkheden zijn bij uw werkgever bijvoorbeeld bij de opening van een nieuw bedrijfspand of een donatie in plaats van het versturen van kerstkaarten.
Organiseer een evenement, bijvoorbeeld een musical, dansvoorstelling, modeshow of een eigen X factor, en verkoop toegangskaartjes.
Start een marathon (hiphoppen, jumpen, paalzitten) en probeer hiermee een record te vestigen.
Doe mee aan een sportevenement/wedstrijd (wandelen, fietsen, schaatsen, zwemmen, hardlopen) en laat u sponsoren per minuut, per afgelegde kilometer of per dag. Of organiseer samen met uw sportvereniging zelf een  evenement bijvoorbeeld een spinningmarathon waarbij deelnemers zich laten sponsoren.
Organiseer een bingo, loterij of veiling. Vraag bijvoorbeeld familie, vrienden, werkgever of andere contacten of zij nog speciale spullen hebben die ze daarvoor willen geven of maak zelf mooie kaarten of schilderijen.
Organiseer een markt, waar zelfgemaakte spullen worden verkocht.
 
Wilt u een actie organiseren, neem dan contact met FunCare4Kids op, via fc4k@funcare4kids.nl
 
Als bedrijf
Het begrip maatschappelijk verantwoord ondernemen is belangrijk voor bedrijven in deze tijd, FunCare4Kids  is altijd op zoek naar bedrijvenpartners. Organisaties die de organisatie van onze Fundagen mede mogelijk willen maken.
FunCare4Kids heeft hierbij de volgende uitgangspunten:
 
Bij voorkeur aangaan van meerjarige samenwerking met bedrijven.
•   Optimaal benutten van de bijdrage van de bedrijvenpartners ten behoeve van onze doelgroep.
•   Elkaar daar waar mogelijk versterken door samen te werken en een win-win situatie te creëren.
 
Wilt u ons als bedrijf steunen, neem dan contact met ons op via fc4k@funcare4kids.nl
 
Periodiek notarieel schenken
Met een periodieke notariële schenking steunt u FunCare4Kids op een bijzondere manier. U profiteert zelf van volledige aftrekbaarheid van uw gift bij uw belastingaangifte én u helpt ons continuïteit te realiseren door de looptijd van minimaal 5 jaar.
 
Notarieel schenken is een vorm van geld geven waarbij uw schenking wordt vastgelegd in een notariële akte. In deze akte wordt het bedrag vastgelegd dat u jaarlijks, gedurende minimaal vijf jaren, wilt schenken. De looptijd van vijf jaren is een voorwaarde van de belastingdienst om gebruik te kunnen maken van deze aantrekkelijke manier van schenken.
 
Wilt u FunCare4Kids steunen via een notariële akte, neem dan contact met ons op via fc4k@funcare4kids.nl
 
Voordeel van notarieel schenken
Wanneer u FunCare4Kids  financieel wilt steunen is het interessanter om dit te doen via een notariële akte dan u 'een gewone schenking' te doen. Bij notarieel schenken mag u namelijk het volledige bedrag van de schenking aftrekken bij uw belastingaangifte. Ook kunt u het bedrag dat u terugkrijgt mee schenken aan FunCare4Kids. U schenkt dan meer zonder dat u daarvoor meer betaalt..
 
Schenken via testament
In uw testament legt u vast wat er met uw bezit zal gebeuren als u er niet meer bent. Uw nalatenschap komt allereerst ten goede aan de mensen die u dierbaar zijn. Wellicht vind u het ook belangrijk om dingen op te nemen die u belangrijk vindt, zoals een goed doel als FunCare4Kids.
Hoe het werkt? U kunt een vast bedrag (een legaat) of een percentage (erfstelling) van uw nalatenschap geven. Uw notaris kan u hierbij adviseren. Omdat FunCare4Kids  een ANBI instelling is hoeven wij geen belasting te betalen over legaten en erfstellingen. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via fc4k@funcare4kids.nl