Ervaringen van ouders

Van de moeder van Merel: Beste FunCare4Kids - Na een lang gesprek met Merel besloten dat we stoppen met deelname aan de FunCare4Kids activiteiten. Merel heeft zelf niet meer het gevoel deze uitjes nodig te hebben en vindt dat ze ten onrechte een plekje bezet houd in de activiteit. Dat is mooi aangezien dit betekend dat de acceptatie inmiddels zo groot is dat het geen negatieve klank meer heeft in haar leven. Dus ik sta volledig achter haar beslissing. Zij zal dus niet meer deelnemen aan de activiteiten die georganiseerd worden. Ik wil jullie enorm bedanken voor alle mooie activiteiten die ze meegedaan heeft. Toen het het hardst nodig was hebben jullie haar dat beetje extra kunnen geven waardoor ze nu dus met een sterk gevoel kan kijken naar de ziekte van haar broer zonder dat ze het gevoel heeft minder belangrijk te zijn. Erg onder de indruk zijn wij als ouders keer op keer over jullie inzet. Het heeft echt een grote bijdrage gehad op de acceptatie bij Merel. Ik loop nog steeds met het idee rond me aan te melden als vrijwilliger, maar voor dit moment past dat niet naast mijn andere bezigheden. Wie weet meld ik mijzelf op een later tijdstip nog om mijn steentje bij te dragen. Groeten Saskia, moeder van Merel

Aan de moeder van Merel: Beste Saskia én Merel - dank voor de mooie mail. Fijn dat het voor jou Merel nu goed voelt. En fijn ook dat je je bij ons zo thuis hebt gevoeld. Je bent ingeschreven in november 2008, dus 6 jaar geleden. In die 6 jaar heb je 15 uitnodigingen gekregen  voor Fundagen en daarop hebben wij 11x een reactie gekregen dat je wilde komen! Geweldig. Misschien vind je het over een paar jaar leuk je aan te melden als jong-vrijwilliger? Zodra je 17 bent, kan dat. Je weet ons te vinden.Voor nu, maak iets moois van je leven en fijn dat je bij ons wilde zijn. En voor jou Saskia, altijd welkom als vrijwilliger, je kunt je te allen tijde aan melden via de link op onze website. met een hartelijke groet Team FunCare4Kids

 

Van de moeder van Jack: Thank you all so much for the Olympics day on the 28th. Jack has so much fun, he really loved it. It looked like such a well organised day with lots of activities. It was really heart warming to see all the kids getting their medals in the Champions parade, with their team banners. They were bursting with joy and pride so well done to you all, you obviously made it a lot of fun with your enthusiasm. Thanks again, and please keep Jack on your list as he would love to do it all again!

 
Van de ouders van Jade:
Allereerst hartelijk bedankt voor de prachtige dag die Jade gisteren van jullie gekregen heeft. Ze was er zo vol van dat er nog steeds nieuwe dingen verteld worden die ze gisteren niet meer wist.
Hiervoor dus hartelijk bedankt!!
 
Van de ouders van Sietse:
Wij willen jullie heel erg bedanken voor de mooie dag die Sietse gisteren heeft gehad. Hij heeft genoten.En hij is heel trots op zijn gouden medaile. De medaile is mee naar school met zijn trui aan geniet hij nog na.
Super dat jullie dit organiseren voor alle kinderen.
 
Van de ouders van Silke:
Voor de tweede keer dit jaar heeft onze dochter Silke een fundag meegemaakt. Eerst bij Nemo, nu in het Olympisch Stadion. Wat een fijne dagen. Enthousiasme over onderzoekjes toen, enthousiasme over het hordelopen, steltlopen enz. gister. Ook wij, ouders en ouder gehandicapte zus Merle, hebben het enthousiasme ervaren toen we om 16.00 uur mochten komen kijken. We hebben onze handen haast stuk geklapt.
Heel erg bedankt! Het is goed voor Silke om zo'n dag voor zichzelf te hebben zonder alle zorgen thuis. Het is goed dat ze dit meemaakt samen met andere kinderen die in een vergelijkbare situatie zitten.
Even vergeten, maar misschien ook wel bedenken: "ik ben niet de enige".
Het kan haar sterken!! Heel erg bedankt!
 
Van de ouders van Robert:
Namens Robert en namens ons willen wij u hartelijk danken voor de fantastische dag in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Wat een weer, sfeer en organisatie. Het vertrouwen dat uw medewerkers en vrijwilligers uitstraalden maakten het dat wij met een zeer gerust hart onze zoon bij u achter lieten. Hij vond het helemaal geweldig en is vanachtend volt trots, inclusief herinnerings-medaille, naar school gegaan.
 
Van de ouders van Niek:
Gisteren is onze zoon Niek weer op de FC4K dag geweest en hij vond het in één woord geweldig. Langs deze weg willen wij jullie allemaal bedanken voor alles wat jullie voor onze kinderen doen en organiseren. Petje af voor de hele FC4K club.
 
Van de ouders van Mariëlle:
Hierbij wil ik jullie heel hartelijk bedanken voor de fantastische dag die mijn kinderen hebben gehad! Ze zijn ontzettend verwend en hebben het er nog steeds over! Het voelt ook als een erkenning voor hen en ons! Bedankt!
 
Van de ouders van Hanneke:
Dank jullie wel voor weer een zeer geslaagde dag althans volgens Juultje. (Alhoewel, ik heb lekker geshopt in Arnhem.) We hebben nu drie FunCare4Kidsdagen meegemaakt en alle dagen werden door
de kinders als heel leuk ervaren. Bovendien was de organisatie prima in
orde. Mijn complimenten.
 
Van de ouders van Solinde:
Hartelijk bedankt voor de geweldige dag afgelopen zaterdag. Solinde heeft
genoten.

Van de ouders van Lotte:

Lotte heeft een fantastisch leuke dag gehad. Iedereen heel erg bedankt !!!