Verslag ZOOCamp 3 aug 2018 Sophie Blom (9)

Ik ben Sophie Blom en dit is mijn verslag over ZooCamp.

Bij aankomst moest je een button maken met je naam en je mocht een bidon pakken die je tijdens het kamp steeds kon vullen met limonade.
Nadat we afscheid hadden genomen van onze ouders gingen we naar het kamelen verblijf. Daar gingen we poepscheppen en onze tent opzetten.
De kamelen zaten gelukkig achter een hek. Toen de tent stond mochten we chillen in de tent en daarna gingen we eten. We kregen patat met bbq,
het was erg lekker. Na het eten gingen we een stukje wandelen en bij de leeuwen zagen we een rugtas dat was vreemd. We besloten om erin te gaan
kijken we waren natuurlijk erg nieuwsgierig. Er zaten twee tablets in. Op de ene tablet stonden allemaal filmpjes over Afrika en op de andere
filmpjes over Azie. De groep werd in tweeen gesplitst. Wij gingen dieren bekijken die in Azie voorkomen. Deze dieren heb ik allemaal gezien: stokstaartje,
leeuwen, gorilla's, struisvogels, rode panda's, giraffe en nog meer maar daar weet ik de namen niet meer van.
Voor de volgende ochtend gingen we alvast voor sommige dieren het eten klaar zetten. We maakten dennenappels waarin we zaden stopten met eetbare lijm.
Daarna gingen we naar onze tent om te slapen.De volgende morgen heel vroeg (6 uur) gingen we eerst onze tenten opruimen en ontbijten.
Toen gingen we de dennenappels voeren aan apen en varkens. Ook gingen we nog andere dieren voeren o.a. neushoorns (wortels), stokstaartjes (meelwormen)
en kangaroe's (rozen met stekels en al). Je mocht ook een slang aaien dat voelde vreemd. Voor we het wisten stonden onze ouders weer op ons te wachten.

Ik heb het erg leuk gehad.

Groetjes,
Sophie