Verslag Vrijwilliger Monica van Beek Ben-Ik-Dat Fundag 7mei2016

En dan was het zover, 7 mei 2016, de ben-ik-dat FunDag JJJ,

Een geweldige dag is het geworden!!

Fantastisch georganiseerd, met zeer professionele stylisten, visagisten en fotografen. Die ook nog stuk voor stuk  met een sympathieke en relaxte houding elk kind op zijn of haar gemak stelde.

Met weer een leuke, gedreven, onvermoeibare groep vrijwilligers.

Onverwacht, schitterend weer.

En degenen waar het echt om gaat: een hele leuke, gezellige groep kids!!

                                                      ====================================

Zaterdagmorgen begon voor velen (zeer) vroeg. Op naar Den Haag naar een zeer leuke locatie in het Zuiderpark. Na het binnendruppelen van alle betrokkenen, al het nodige geïnstalleerd te hebben, klaar voor de ontvangst van de kinderen en hun ouder(s). De kinderen werden ingeschreven, kregen een naamsticker en een leuk, informatief boekje met het programma en styling en beautytips.   De ouders werden voorzien van een kopje koffie.Nadat de ouders gedag waren gezegd konden de kinderen de zaal in.  Klaar om een metamorfose te ondergaan.

Eerst een pose foto bij Andy. Daarna een make-upje, haren stijl gemaakt, ingevlochten of in de krul gezet bij de visagie,  geregeld via Kayleigh. Een stylingsadvies bij Marit en Mario. Vervolgens konden ze een portretfoto laten schieten bij Bianca.  Bij Sabrina werd geposeerd op een bruggetje buiten en bij Minne in het gras onder een boom in bloesem of op een stoel. En weer terug naar Andy waar er gedraaid, gesprongen en gek gedaan werd. De camera’s draaiden overurenJ.

Voor we het wisten was het tijd voor de lunch. Dit kon tot onze verrassing heerlijk buiten waar de bediening van het restaurant een lange tafel had gemaakt waar de kinderen gezellig met z’n allen konden genieten van de pannenkoeken. Super relaxed.

Na de lunch was er tijd om even uit te razen in het park.  Konden de kids  nog een andere make-up en ja of nee een andere haarstijl laten aanbrengen. En met meegenomen outfits voor advies naar de stylisten om dan wel of niet omgekleed nog een rondje langs de fotografen te maken waar ze nog een keer alleen of leuk met nieuw opgedane vrienden(innen) op de foto konden. Soms heeeeeel vaaaaak nog op de fotoJ.

 

Na tussendoor nog genoten te hebben van een ijsje kwam het einde van de dag in zicht en was het tijd voor een groepsfoto. Met z’n allen in het gras met de boom in bloesem op de achtergrond.  Deze werd gemaakt door Alfred, die de dag vanaf de binnenkomst tot en met het einde in foto’s heeft vastgelegd.  Met hilarische maar o zo nuttige aanwijzingen van Mario en de camera op de zelfontspanner lukte het om iedereen in beeld te krijgen. Super leuk!!

 

Na nog een spetterend watergevecht,  tijd voor de kids om de spullen te verzamelen, in te pakken en klaar te staan om opgehaald te worden.  Bij het weggaan kregen zij nog een erg leuke verrassing mee. Een goodiebag vol met prachtige make-up, waarmee zij alles wat ze over het aanbrengen van make-up geleerd hebben, ook thuis uit kunnen proberen.

Denk dat ik zeker voor allen mag spreken dat het een zeer geslaagde dag was!!!!!!