Verslag Super Sport Fundag 18 oktober 2017 door Inge Boer (12)

Toen we aankwamen bij Helsdingen, zagen we al een reddingsboot staan, achter een auto van de reddingsbrigade. Toen we binnen kwamen, kregen we een polsbandje en wat drinken. Er zaten best veel kinderen op de tribune in de sportzaal. Vervolgens moesten we best wel lang wachten, omdat de wethouder te laat was!!! Toen begon het. Eerst was er een welkomstpraatje en de wethouder kreeg een bloemetje. 

We begonnen met een warming-up, waarbij alle ouders mee mochten doen. We sprongen, renden en zwaaiden. Toen namen we afscheid van onze ouders. Er gingen groeps leiders in het midden staan met een blad met leeftijden, zo werden de groepjes gemaakt. Ik kwam in het groepje 11/12.  In ons groepje werden de sporten gekozen door de meeste stemmen gelden. Wij begonnen met turnen. We koprolden, maakten salto's, sprongen over de balk en nog veel meer. Daarna hadden we een korte pauze met drinken en chocolaatjes, lekkerrr!

Vervolgens gingen we naar judo. We deden bijv. tikspelletjes, en legden elkaar op de grond.

Toen was het etenstijd. Er was genoeg te kiezen: er waren boterhammen, krentenbollen en ontbijtkoek. Toen we genoeg hadden gegeten gingen we reddingszwemmen. We moesten poppen opduiken, door gaten zwemmen en nog veel meer, echt heel leuk! Al was het pop opduiken ook wel echt zwaar.

Na het omkleden, was de dag alweer voorbij en waren onze ouders er al. 

Er waren nog meer sporten te doen, maar die heeft ons groepje niet gedaan. Je kon ook nog badmintonnen, waterpolo, bootcamp of volleybal.

Er kwam nog een dankwoord. We kregen een bidon en gingen weer naar huis. Al met al was het een hele leuke dag en ik heb heel erg genoten!!!!

Groetjes, Inge