Verslag Kylian Maas (13) Ben-Ik-Dat Fundag 7mei2016

Zondag 7 mei was ik naar de FunCare4Kids dag: ben ik dat geweest. Het was heel leuk. Toen ik aan kwam melde ik me aan en kreeg een tasje met een schriftje om alles in op te schrijven. Ik begon meteen vragen te stellen. Er waren 26 meisjes en 3 jongens waar ik een van was. Ik en een andere jongen gingen dus meteen bij elkaar aan een tafeltje zitten. Waar we in ons boekje moesten tekenen hoe we onze make-up wilde. We tekende het allebei gewoon huidkleurig en wachtte op de make-up. Het duurde heel lang dus we gingen eventjes mensen interviewen voor dit verslagje. Uiteindelijk interviewde we Wouter de vice-voorzitter van FunCare4Kids en Hadassa die voor de eerste keer mee ging als begeleiding.

Omdat het zolang duurde gingen zij dus onze make-up doen. Daarna gingen we buiten met alle jongens een foto maken en daarna alleen ik en daarna ging de ander alleen. We liepen buiten verder voor meer fotoshoots en daarna binnen nog wat foto’s. Na die foto’s gingen we pannenkoeken eten en toen buiten spelen.

We wilden eerst trefbal doen maar we kwamen op het idee slagbal te doen en dat deden we. Toen we begonnen waren, wilde steeds meer mensen mee doen, dat was hartstikke leuk. We konden het helaas maar heel eventjes spelen want we gingen een groepsfoto maken. Daarna ging ik naar binnen omdat het zo warm was en kreeg iedereen een ijsje. Toen was het afgelopen en ging iedereen naar huis.

 

-Kylian Maas
reporter van de Ben Ik Dat dag