Verslag Circus Fundag 15okt2016 Mieke Vissers (vrijwilliger)

Zaterdag 15 oktober 2016 – Fundag Circus Rotjeknor

Verslag van een van onze vrijwilligers Mieke Vissers

Eindelijk was het zover! Circus!!

Rond 09.30 uur kwamen de kinderen binnen. De een moest nog vroeger opstaan dan de ander. Iemand had in een lift vast gezeten en de ander in de file maar toch op tijd aanwezig.

Om 10.00 uur werden de ouders weggestuurd zodat we aan de slag konden.

Van bordje draaien, jongleren, doekje gooien, dansstokjes, evenwichtsbalk, diabolo, ballopen, koorddansen, trapeze, klimdoek en acrobatiek, alles was mogelijk op deze dag. Dit alles werd door iedere groep geoefend.

Leuk om te zien dat ieder kind wel ergens goed in is. Ze stimuleerden elkaar door b.v. een radslag te doen en dan de doekjes weer op te vangen.

 

Na een heerlijke lunch (dank aan de Macro!!) koos ieder kind met welke activiteit ze mee gingen doen aan de voorstelling voor de ouders. Ook dit was super gezellig omdat het steeds serieuzer werd. Het was hard werken om een goede uitvoering samen te stellen.

 

 

 

Om 16.00 uur was het zover. Met veel bombarie werden de verschillende acts aangekondigd. De kinderen vol trots om te laten zien wat ze geleerd hadden en voor de ouders was het genieten om te zien dat hun kinderen een super fundag hebben gehad.

Moe maar voldaan sloten we deze dag af met een ijsje voor de kinderen, broertjes, zusjes en hun ouders.