Verslag Annet de Boer (12) Ben-Ik-Dat Fundag 7mei2016

Hallo, ik ben Annet de Boer en ik mocht een verslag schrijven over de fundag

Ik ben zaterdag 7 mei naar een Fundag geweest. Het was een ben ik dat? Fundag. Het begon met dat we kleren moesten kiezen die we aan wilden. Ook moesten we extra kleren mee. Toen we daar aan waren gekomen kregen we inplaats van een t-shirt een boekje waarin stond wat je allemaal ging doen.

We begonnen met een begin foto van hoe je ervoor uitzag. Daarna kon je tekenen hoe je er graag uit zou willen zien bijvoorbeeld: wat voor een kleur oogschaduw je wou. In het boekje kon je ook vinden welk type je bent zelf ben ik een zomertype. En je kon zien welke lijn je had je kon een o lijn hebben maar ook een h lijn. Ik was een H-lijn.

Toen je aan de beurt was voor make-up keken de vrouwen van de make-up wat je mooi zou vinden. En dan gaven ze je tips of het wel bij je paste of niet maar het kon ook zijn dat het heel goed bij je paste. Ik heb hele handige tips voor de make-up gekregen.

Toen kreeg je tips voor je kleding bij Mario en Marit. Bij hun kon je ook een whorkshop krijgen van catwalk lopen. Daarbij heb ik geleerd hoe je goed hoort te lopen.

Daarna begonen de echte foto’s het waren er 4: 2 buiten en 2 binnen. De eerste foto was serieus dat was best moeilijk, omdat ik nu eenmaal een druk meisje ben.

De tweede was lachen gieren brullen daar kon je zo gek  doen als je wilt. Daarom denk ik dat ik daar het leukst op sta.

De laatste 2 waren buiten op een brug en op een stoel. Daar kon je aan het einde van de dag ook samen op. Toen de fotosoot afgelopen was kon je samen op de foto en waren er allemaal leuke dingen te doen. Er was stoepkrijt en ook een schommelstoel (lachen). Er waren kinderen die nog meer foto’s lieten nemen en kinderen die verstoppertje speelde. En er was nog veel meer te doen.                                         

Na een tijdje gingen we pannekoeken eten met zijn alle. Toen iedereen klaar was met eten gingen we een groeps foto maken. Dat ging een paar keer fout. Daarna ging de fotosoot weer volop door maar dan met meerdere mensen. Je kon ook als kind foto’s maken. Helemaal aan het einde van de dag hielden we een watergevecht iedereen was zijknat.

Het was een hele leuke fundag.

En als afsluiting kregen we een goodiebag met make-up en was de dag afgelopen en kon de reis naar huis beginnen helaas.