Wat doen wij allemaal?

We organiseren diverse Fundagen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van onze Fundagen. Sommige Fundagen worden door een bedrijf helemaal geregeld  (waarbij FunCare4Kids dan meehelpt...)

We organiseren meestal 2x per jaar een dag voor de 6-12 jarigen en 2x per jaar een dag voor 13-16 jaar. En een keer per jaar een grote Fundag voor iedereen. En voor 12/13 jarigen organiseren we ieder jaar een heuse Metamorfosedag!

 

So-You-Think-You-Can! Fundag 13-16 jaar

Deze dag is door Capgemini helemaal opgezet. De ochtend werd gebruikt om alles te leren, zoals hoe je moet filmen, danspasjes, acteren etc.etc. en 's middags werd in een keer een film, een zogenoemde lipdub opgenomen.

Circusdag voor kinderen van 6 - 12 jaar

Tijdens deze dag kun je oefenen op ballonlopen, acrobatiek, goochelen, jongleren, koorddansen en nog veel meer. Aan het einde van de dag word je geschminkt mag je je verkleden. Tot slot ga je een geweldige show weggeven aan je ouders, verzorgers, broer(s) of zus(sen).

 Metamorfosedag voor kinderen 12 - 13 jaar

Altijd al een ander kapsel of een nieuwe look gewild? Dan is de Metamorfosedag echt iets voor jou!
De Metamorfosedag is voor 12-13 jaar. Enthousiaste Keune Haircosmetics Kappers zorgen dat je er geweldig uit komt te zien!

Er zijn nog veel meer Fundagen. Houd onze agenda goed in de gaten! En wie weet zien wij jou op één van de volgende Fundagen